IHA Wels 7.-8.12.2013

Druhý prosincový víkend se konala v rakouském Welsu dvoudenní mezinárodní výstava, na kterou jsme společně s kamarády vyrazili, a kterou jsme ukončili letošní výstavní sezónu.

Cesta do Welsu brzy ráno v sobotu byla velmi náročná, protože na většině silnic ležel namrzlý sníh a ještě do toho místy hustě sněžilo. Jsem moc vděčná Vlastě a jejímu manželovi Jirkovi, že jsem mohla jet s nimi a nemusela řídit sama. V pořádku jsme dorazili půl hodiny před zahájením výstavy.

V sobotu posuzoval švédský rozhodčí Bertil Lungren (71 psů) a v neděli německá rozhodčí Dagmar Winter (63 psů).

Oba dny se Erunka krásně předvedla i pěkně běhala. Moc se holčička v předvedení zlepšuje, za což jsem moc ráda. :) V sobotu si v mezitřídě vyběhala krásné první místo a titul CAC a druhý den jsme se umístily na třetím místě se známkou výborná. Po oba dny Erunka získala moc pěkné posudky. 

Era z Botičských Meandrů - mezitřída V1 CAC Era z Botičských Meandrů - mezitřída V3

 

 

 A úspěšná nebyla jen Erunka, ale celý náš výstavní tým:

BLACK HAWK FLORES VITAE, třída pracovní - V3/ V1 CACA - druhý titul v pracovní třídě letos

AFRODITÉ FLORES VITAE, třída pracovní - V1 CACA/V1 CACA - splnila podmínky pro udělení CH Rakouska

EVERLASTING LOVE FLORES VITAE, třída mladých - V2/V1CAJC

DAILY RAYS DREAM MARKER, mezitřída - V3/ -


Erunka, Hawkey, Freya a Tassie

Ubytovaní jsme byli cca 30km od Welsu ve velmi pěkné vesničce, která byla položena trochu výše, než Wels, a tak tam byl odpoledne ještě sníh, který udělal radost hlavně našim chlupáčům. Krásně se v něm vyblbli a vylítali. Cesta domů již byla bez sněhu, protože přišla rychlá obleva. Velmi děkuji svým kamarádům za krásné ukončení letošní výstavní sezóny. Užila jsem si to já i Erunka. Také děkuji Zuzce za střihový modeling naší Erunky i za nocleh před cestou. Moc mi to pomohlo.